Lezingen in ‘De Skoalle’ te Eastermar

EASTERMAR - In basisschool De Skoalle in Eastermar wordt woensdagavond 4 april om 20 uur een lezing gehouden over De Koning der treinreizen, de Trans Siberië Express.

De Skoalle, de oude christelijke basisschool van Eastermar, is sinds vier jaar weer een ontmoetingsplek voor vele mensen. Janek Bikowski en Sieta Tolsma van WIJS&moed, coaching en advies, vinden het fijn dat dit gebouw wederom gebruikt kan worden voor de ontwikkeling van personen. Iedereen blijft immers een leven lang leren. Vanuit dit weten hebben zij het plan opgevat om nog meer mensen de gelegenheid te geven om te profiteren van De Skoalle.

Daarom gaan zij het komend jaar een aantal boeiende en inspirerende lezingen organiseren in De Skoalle. Deze lezingen gaan over verschillende onderwerpen welke aansluiten bij de missie van WIJS&moed, het welbevinden van mens en organisatie vergroten. De personen die deze lezingen geven, vertellen op een animerende wijze over de Friese cultuur, natuur, kunst, muziek, gezondheid of reizen.

De lezingen zijn in principe voor iedereen toegankelijk, waarbij per avond maximaal 30 personen de mogelijkheid kunnen krijgen om een lezing bij te wonen. Opgave vooraf is dan ook noodzakelijk en kan bij Sieta Tolsma van WIJS&moed. De kosten bedragen € 10,-, inclusief koffie, thee en versnaperingen.

De eerste lezing door Wiebe en Sieta Tolsma zal plaatsvinden op woensdag 4 april 2018 van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur en gaat over De Koning der treinreizen, de Trans Siberië Express.

In deze lezing delen vader Wiebe en dochter Sieta hun belevenissen tijdens de treinreis die zij vorig jaar samen maakten van Rusland via Mongolië naar China. Er zal worden verteld, ondersteund door beelden en attributen, over de verschillende culturen, landschappen en gewoonten. En uiteraard worden de eigen ervaringen van Wiebe en Sieta gedeeld en is er ruimte voor uitwisseling.

De deuren van De Skoalle, Torenlaan 2 te Eastermar, zijn vanaf 19.30 uur open en de koffie en thee staan klaar.

Opgave door middel van:

e-mail: sieta@wijsenmoed.nl

telefoon: 06 57 33 52 69

contactformulier: www.wijsenmoed.nl