Donderdag Kick-off voor Samenloop voor Hoop Drachten 2018

Drachten - Op 28 en 29 september van dit jaar gaat de Samenloop voor Hoop Drachten weer plaatsvinden. De officiële kick-off voor dit 24-uurs wandelevenement tegen kanker is donderdag 5 april vanaf 20.00 uur in Sûnenz aan de Wuiteweg in Drachten.

Tijdens deze kick-off avond zal er informatie worden gegeven over de Samenloop en hoe vrijwilligers zich kunnen inschrijven en inzetten voor dit evenement. Ook kunnen eregasten, teams en sponsoren zich deze avond inschrijven. Er zullen diverse sprekers aanwezig zijn en er is een informatiemarkt met de mogelijkheid om persoonlijke vragen te stellen.

Door de vele vrijwilligers worden er landelijk elk jaar weer bijzondere acties opgezet om geld op te halen de KWF Kankerbestrijding. Tijdens de Samenloop op 28 en 29 september staat iedereen stil bij de lange strijd tegen kanker en wordt het leven gevierd! Gedurende het evenement zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is.

Wie dit jaar een steentje wil bijdragen aan de Samenloop voor Hoop Drachten kan op de kick-off terecht voor meer informatie.