Crescendo houdt rommelmarkt

DRACHTEN - In het repetitiegebouw van CMV Crescendo Drachten aan de Burgemeester Wuiteweg in Drachten houdt CMV Crescendo zaterdag 7 april haar rommelmarkt.

CMV Crescendo Drachten is een levendige muziekvereniging met ruim 100 leden die actief zijn in 3 harmonieorkesten. Ruim 60% van het ledenbestand bestaat uit jeugdleden tot 18 jaar. Helaas is de realiteit dat de amateuristische muziekbeoefening onder druk staat en dat het steeds lastiger wordt het ledenbestand op peil te houden en de te betalen contributie en lesgelden betaalbaar te houden voor de jeugdleden. Daarnaast moet Crescendo Drachten de komende jaren investeren in de vervanging van haar instrumentarium. Om aan te geven dat een gemiddeld instrument in een harmonieorkest rond de € 3.000,- kost geeft aan dat een vereniging met een ledental als Crescendo een redelijk bedrag kwijt is aan haar instrumentarium.

Om ook de financiële toekomst van Crescendo Drachten gezond te houden organiseert zij een rommelmarkt. Er is inmiddels een groot assortiment aan bruikbare en in goede staat verkerende spullen verzameld: boeken, platen, cd’s, antiek, speelgoed, sportartikelen, kleding, schoenen, computerapparatuur en nog veel meer. Naast de verkoop van spullen is er uiteraard weer het draaiend rad wat voor de nodige spanning gaat zorgen en is er voor de kleintjes onder ons de mogelijkheid zich te laten schminken of van een heerlijke suikerspin te genieten. De catering is ook dit jaar weer volledig verzorgd middels een gevarieerd aanbod in eten en drinken.

Wij zien jullie graag op zaterdag 7 april 2018 tussen 9.00 uur en 14.00 uur in het repetitiegebouw van CMV Crescendo Drachten aan de Burgemeester Wuiteweg 38 in Drachten!