Dameskledingruilbeurs

LUXWOUDE - In dorpshuis ’t Trefpunt in Luxwoude wordt zaterdag 7 april de Dameskledingruilbeurs gehouden.

Iedere bezoeker kan maximaal één shopper met kleding inleveren en een volle shopper mee terug nemen. Aan de bezoeker wordt een beroep gedaan om zelf kritisch te kijken naar de in te brengen kleding. Zit er ergens een klein gaatje, is het te verwassen?

​Kleding wat overblijft, gaat naar diverse goede doelen.

​​Basisschool de Hoekstien krijgt deze keer ook weer een donatie: kleding die niet geschikt is om te ruilen of voor de andere goede doelen gaat naar de Hoekstien. Zij ontvangen voor deze kleding een kilo-prijs van de Gemeente.

Tijdens de ruilbeurs wordt dameskleding vanaf maat XS tot XXXL, media, boeken, tijdschriften, dvd's, cd's, zaden en voor de handwerkliefhebbers stofjes en brei garen/wol geruild.

​Voor wie wil netwerken, is er de ‘Netwerktafel’, waar je presentatiemateriaal over je bedrijf/activiteit kunt neerleggen.

Inbrengen van spullen kan tussen 10.00u en 12.00u. Wanneer het inbrengen niet lukt op zaterdagochtend is het ook mogelijk om op vrijdagavond 6 april vanaf 19.30u tot 20.00 uw kleding in te leveren.

Het ruilen is tussen 12.45 uur en 14.30 uur.

Aanmelden is verplicht: kledingruilbeurs@gmail.com. ​De entree bedraagt 4,50 (inclusief 1 consumptie). Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee naar binnen.