Opnieuw eerste prijs voor Rewind van Dans Studio Drachten

Sneek - Zeven demoteam’s van DSD Dans Studio Drachten hebben zaterdag meegedaan aan de derde voorrondes van het NNKS in Sneek. Ze kwamen terug met zes prijzen.

Deze wedstrijd werd georganiseerd door  Sport- & Gezondheidscentrum Zuidwest-Friesland. De wedstrijd staat bekend om zijn vele team’s uit Nederland en goed niveau in de teams onderling, het is dus voor iedereen een geweldige uitdaging, zowel jury als deelnemers, de toeschouwers kunnen dan ook genieten van deze mooie wedstrijd.

‘s Ochtends werden de jongste teams beoordeeld op hun choreografie. Voor DSD waren dit de Kiddy Kids en de Mini Stars in de categorie t/m 8 jaar showdance. De Kiddy Kids werden beloond met een 5e prijs en de Mini Stars met een 2e prijs.

Het streetdance team Rewind had een nek aan nek race met andere goede dans teams, het was reuze spannend en met een klein puntenverschil ontvingen ze een welverdiende eerste  plaats. Dit was hun tweede keer bij het NNKS dat ze goud behaalden en geeft ze zelfvertrouwen voor het NK in mei.

’s Middag werden de oudere teams van DSD beoordeeld. Het team Dream Girls kwam uit in de categorie t/m 12 jaar showdance en won de 4e prijs met hun thema dans Uilen. Ook de Majestic Girls hadden goede concurrentie wat hun helaas net buiten de prijzen bracht. Het team Breathless in de categorie showdance 13 t/m 15 jaar beginners won met hun mooie choreo Oceaan een 4e prijs. Het senioren team Lacrimosa in de categorie showdance 16+ gevorderden met hun dans Black Swan behaalde een 5e prijs.

De trainsters zullen nu de teams klaarstomen voor het NK op 25 mei in Drachten.