Game of Thrones-concert

DRACHTEN - In de Kleine Zaal van De Lawei wordt woensdag 11 april om 20 uur een concert gegeven met als thema Game Of Thrones.

Het Accordeonorkest de Meldij o.l.v. Hotze Jelsma is de spil in het geheel. Dit orkest brengt de theatrale mystieke muziek uit de populaire tv serie voor een groot deel met andere muzikanten in wisselende combinaties.

Met het meedoen van Het Volwassen Orkest en een aantal gastmuzikanten wordt het podium gevuld met meer dan 50 muzikanten. Het uitvoeren van de bekende Canon in D van Pachelbel, met solisten op viool, klarinet en accordeon, geeft het programma een andere wending.

Die lijn zet zich voort met het optreden van de Drachtster zangeres Ilse Spall. Zij gaat een lied zingen van Marlène Dietrich, evenals De Fanfare van Honger en Dorst van Jan de Wilde. Het Accordeonorkest, ondersteund door o.a koperblazers, neemt daarbij de begeleiding voor haar rekening.

Tijdens de changementen trakteren de 11-jarige Andries en Pieter Brouwer het publiek met een pauzemuziekje op accordeon en viool. Reserveren: hotze@hotzejelsma.nl Entree €5,-