Zondagmiddagwandeling

EARNEWÂLD - In natuurgebied Nationaal Park de Alde Feanen is zondag 29 april tussen 14.00 – 16.00 uur een wandelexcursie.

Opgave kan tot uiterlijk zaterdag 28 april om 15 uur via www.itfryskegea.nl/eropuit of 0513 – 53 96 18. Deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis op vertoon van de ledenpas en niet-leden betalen € 4,- (t/m 12 jaar € 2,-).

De zondagmiddag is soms een ‘loos’ moment in de week. Heb je geen zin in een familiebezoekje, maar wil je ook niet de hele dag binnen zitten? Ga dan mee met deze zondagmiddagwandeling door Nationaal Park de Alde Feanen. Het is de kans om een frisse neus te halen en lekker te wandelen. Ondertussen vertellen natuurgidsen Jitske Wedman en Antje Postma alles over dit unieke laagveenmoeras.

De Alde Feanen is één van de grootste laagveenmoerassen van Noordwest Europa met heel veel bijzondere dieren. Er leven otters, reeën, vossen, heel veel waterdiertjes en vergeet niet naar de lucht te kijken, want het stikt er van de vogels. Deze excursie is een zondagmiddagbesteding voor het hele gezin!