RTV Kanaal 30 viert jubileum in nieuwe studio in Glinstra State

Burgum - RTV Kanaal 30 viert zaterdag vanaf kwart voor tien 's ochtends haar dertigste verjaardag en de opening van haar nieuwe studio in Glinstra State Uw Lokale Omrop RTV Kanaal 30 is dit jaar 30 jaar in de lucht. Juist in dit jubileumjaar neemt Dé Omrop fan 'e Wâlden haar nieuwe studio in gebruik.

Reden voor feest zaterdag in en rond de nieuwe locatie Glinstra State - Burgum. Om 09.45 uur hijsen de wethouders van Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel de nieuwe omroepvlag, waarna de nieuwe RTV Kanaal 30 studio officieel is geopend. Hierbij zijn alle donateurs van RTV Kanaal 30 en belangstellenden welkom. Bezoekers kunnen dan ook meteen de nieuwe studio bewonderen en de radioprogramma's meemaken, die deze zaterdag tot 14.00 uur live vanuit de nieuwe studio worden uitgezonden.

Vanuit het park klinkt tot 17.00 uur live muziek en bezoekers kunnen hier uit de oude omroepvoorraad voor 1 euro/stuk cassettebandjes, singletjes lp's en cd's scoren, terwijl de kids gratis geschminkt worden en zich vermaken op het springkussen.