Sportacrobatiek Drachten knalt op acrowedstrijd ‘Spring in the

Zwolle - Op de vierde editie van Spring in the Air gehouden behaalde Adonis Sportacrobatiek Drachten zaterdag met acht teams vijf podiumplaatsen.

Spring in the Air is een recreatieve wedstrijd, speciaal voor jongere teams. Uit alle provincies kon men zich inschrijven. In de eerste wedstrijdronde was het de beurt aan E-instap duo Esrah Ifrassen en Annique Veenstra. Helaas zat er een kleine fout in één van de elementen waar ze streng voor afgestraft werden. Hierdoor werden ze van de derde plaats gestoten.

De derde plaats was er voor clubgenootjes Alessa Dekker en Kim van der Weg. Zij hebben de afgelopen tijd hard getraind en durfden in de oefening enige risico te nemen. Dit werd dan ook beloond met een prachtige score. Goud was er voor het D-jeugd duo Mirthe Mulder en Sarah Douma. Zij waren enige in hun categorie en lieten een prachtige oefening zien.

In de derde wedstrijdronde mochten Samantha Mulder en Janna Douma hun oefening laten zien. Zij werden tweede in de categorie D-senioren. In dezelfde wedstrijdronde lieten E-jeugd duo Micheila Visser en Marenthe Brouwer hun oefening zien.

In de vierde wedstrijdronde was het de beurt aan de D-junioren duo’s. Elynn Veenema en Feline Baron werden derde en Arlen van der Velden en Jannie Bos werden eerste in deze categorie. E-junioren trio Ilva van Dijk, Charlotte Rittersma en Inge Meijer hadden helaas dikke pech en werden laatste in hun categorie.