Drie keer goud voor Acro Academy Noord

Oss - Op de plaatsingswedstrijd voor het NK in Oss boekten de gymnasten van de Acro Academy Noord Nederland weer grote successen. Drie damesparen met Smallingerlander gymnastes behaalden een gouden medaille.

Robin Hooijenga uit Oudega haalde met haar partner Anna Koster (een combiteam Acro Academy / SV Donkerbroek) in de categorie Jeugd het goud, terwijl Amber Bosma uit Drachten met partner Lian Boersma in de Junioren 1 het goud verdienden en Famke Wiersma uit Drachten met haar partner Fei Oudhof bij de iets oudere leeftijdscategorie Junioren 2 het hoogste podium mochten betreden. 

Willeke Koster uit de Tike en Carola van Dijk uit Drachten vormen een trio samen met hun partner Aiden Peens. Zij kwamen uit in de jongste leeftijdscategorie: de Pupillen. Hier wisten zij met hun prestaties een zilveren medaille omgehangen te krijgen. Alle teams bereiden zich verder voor op een internationaal toernooi in mei én natuurlijk de Nederlandse kampioenschappen in juni, waarvoor allen zich glansrijk gekwalificeerd hebben. 
 

Foto 1: de teams van de ochtendwedstrijd: het trio Willeke, Aiden & Carola en het duo Robin & Anna.

Foto 2: De teams van de middagwedstrijd: de duo's Amber & Lian en Famke & Fei.