Komend weekend in Iduna

DRACHTEN - In Poppodium Iduna zijn zondag 6 mei optredens van Guy Forsyth en Angelus Apatrida en Skeletal Remains.

De Amerikaanse artiest Guy Forsyth brengt met zijn band een ode aan de blues!

Guy Forsyth komt recht uit het Amerikaanse blues hart Austin, Texas. Hij zingt de blues met bezieling en speelt gitaar en mondharmonica. Guy brengt een unieke mix van folk, rock & blues, wat een geluid geeft dat net zo Amerikaans klinkt als Amerika zelf. Forsyth en zijn muzikanten nemen alles in zich op en verwerken het in hun liedjes. Met korrelige, organische folk en blues creëert hij een rauw en fascinerend geluid. Guy Forsyth heeft geopend voor- en het podium gedeeld met muzikanten als BB King, Ray Charles, Lucinda Williams, Jimmy Vaughn, Dr. John, Robert Cray, en vele anderen.

Angelus Apatrida en Skeletal Remains

Zondagavond 6 mei kunnen liefhebbers van thrash- en deathmetal hun hart ophalen in Iduna. Het Spaanse Angelus Apatrida releast 4 mei zijn nieuwe album en speelt heerlijke oldschool thrash metal. De band heeft een zeer goede live-reputatie; de mannen deelden in eigen land al het podium met grootheden zoals Slayer, Megadeth en Arch Enemy.

Het Amerikaanse Skeletal Remains zal tijdens deze tournee met Angelus Apatrida meereizen met tevens een nieuw album op zak. De band maakt heerlijke oldschool death metal zoals we die kennen uit begin jaren 90 in een nieuwerwets sausje. De afgelopen jaren heeft Skeletal Remains een grote naam opgebouwd in de underground en gerenommeerde festivals als Hellfest, Party San, Obscene Extreme en Maryland Deathfest aangedaan.

Meer info en tickets: www.iduna.nl.