Lynde Living in Beetsterzwaag

Hieke en Simone besloten hun dromen na te jagen, wat resulteerde in “Lynde Living”. Verrassen staat centraal in het aanbod dat ze bieden: “Je moet hier altijd iets leuks kunnen vinden.”

Beetsterzwaag Het historische pand op de hoek van de Hoofdstraat en de Van Lyndenlaan staat al jaren symbool voor wonen en lifestyle. Sinds een paar weken geven de schoonzussen Hieke en Simone daar onder de naam Lynde Living hun eigen invulling aan. De afbeelding van de oude Hoofdstraat springt meteen in het oog wanneer je de winkel betreed door de nieuw gerealiseerde entree. “Het pand is van binnen onder handen genomen waarbij de tijdloze, authentieke elementen zijn gecombineerd met het nu”.

Mix

“De mix van oud en nieuw is ook terug te vinden in onze wekelijks wisselende collectie, die met de grootste zorg en oog voor detail wordt samengesteld, met als uitgangspunt kwaliteit, de laatste trends en de input die we ontvangen van onze klanten. We laten ons inspireren door woorden als; sfeer, tijdloos, eenvoud, comfort, ontspannen, genieten en omarmen. Met Lynde Living hebben we een plek gecreëerd waarbij ‘genieten en beleven’ centraal staan. Hier kom je met je moeder/buurvrouw/vriendin, en ook zeker als man! Aan een ieder is gedacht. Waar gastvrijheid, aandacht en een eerlijk advies voorop staan”.

Inmiddels zijn er vier weken verstreken sinds een geslaagd openingsweekend en zijn Hieke en Simone erg blij met de enthousiaste reacties die ze ontvangen. “Met name de combinatie van living en mode wordt gewaardeerd”. De grote verscheidenheid bij Lynde Living is te danken aan de verschillende stijlen, die elkaar versterken en daarmee een groot publiek aanspreken.

Wijnlokaal

Dat genieten en beleven centraal staan bij Lynde Living wordt almaar duidelijker. Achterin het pand is een ruimte gecreëerd waarin het wijnlokaal is ondergebracht; een prachtige ruimte waarin een groot assortiment aan wijnen floreert.

VIP-avonden

De kernwoorden genieten en beleven krijgen iets extra’s tijdens speciaal georganiseerde avonden, mogelijk ook op verzoek, voor allerlei uiteenlopende gezelschappen. Shoppen met advies en aandacht voor elkaar, een kopje thee of koffie met lekkernijen. Daarnaast is het ook mogelijk In dezelfde sfeer een wijnproeverij te volgen onder begeleiding van vinologen Eeuwe en Marjan Nijboer van Bubbles ’n Bites, die u met veel passie meenemen in de wereld van wijnen, of zelfs een combinatie van beide.

Moederdag

Met Moederdag in het verschiet, zijn er weer leuke nieuwe items in de winkel te vinden van onder andere 100% leuk, Biba, A beautiful Story, Oozoo, Woodwick, Bodilson, STGD, PTMD, Riverdale en nog veel meer. Kom ook langs en geniet en beleef bij Lynde Living!

www.lyndelinving.nl

www.facebook.com/lyndeliving