Voorverkoop gestart voor zwembad in Tijnje

Tijnje - Natuurbad de Wispel in Tijnje is klaar voor het nieuwe seizoen. Er werd in maart al begonnen met de eerste klussen in en rond het zwembad dankzij de actie NL Doet. Maar ook daarna is er natuurlijk niet stilgezeten door de vrijwilligers.

Er werd niet alleen geklust en schoongemaakt, ook heeft het zwembad meegedaan aan de jeugdsponsoractie van de Poiesz en zijn er paaseitjes verkocht. De opbrengsten hiervan kunnen weer mooi besteed worden aan nieuwe materialen en dergelijke voor het zwembad. Nu is het alleen nog hopen op zomerse temperaturen zodat er tijdens de opening op 12 mei aanstaande weer lekker gezwommen kan worden.

Tijdens het openingsweekend is ook de voorverkoop voor abonnementen en zwemlessen, dus op zaterdag 12 en zondag 13 mei van 14.00 tot 17.00 uur. Gezins- en individuele abonnementen zijn tot en met deze datum verkrijgbaar voor een speciaal tarief, zo kost een gezinsabonnement in de voorverkoop 62,50 euro. Voor dit bedrag kan een gezin, inclusief alle kinderen tot 18 jaar oud, de hele zomer zwemmen. Het natuurbad verzorgt ook zwemlessen voor de diploma’s A, B, C en zwemvaardigheid. Het inschrijfformulier kan vanaf nu gedownload worden, kijk voor alle voorwaarden en het inschrijfformulier op www.tynje.nl/zwembad.

Het zwembad is tijdens de zomer iedere middag en alle doordeweekse avonden geopend voor vrijzwemmen (mits het weer het toelaat).

www.tynje.nl/zwembad