Goud voor Adonis Drachten in halve finale NK in Oss

Oss - Tijdens de halve finale van het NK in Oss heeft het team D-senioren van Adonis Drachten goud gewonnen en een ticket verdiend voor de finale.

Negen teams van Adonis Sportacrobatiek Drachten reisden zaterdag naar Oss voor de halve finale voor de D/E lijn. Een goede prestatie zou tevens een ticket opleveren voor de Nederlandse Kampioenschappen op 9 juni.

In de ochtend waren de eerste vier Adonisteams aan de beurt voor de E-lijn. Voor het duo team E-junior Zoëy van Hoving en Nina Rozema was er een een prachtige zesde plek, maar helaas zijn er maar vijf plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap en daarom staan de dames nu eerste reserve voor het NK.

Voor het duo team E-senior Yfke de Klein en Arenda van der Veen was het feest. Zij spetterden met hun goed getrainde oefening, waarmee ze een mooie vijfde plek behaalden en door mogen naar het NK.

Het trio team D-senior Elin Hasper, Imare Schuurman en Thirsa de Graaf lieten wederom een prachtige oefening tijdens deze halve finale zien en zij werden beloond met een gouden medaille.