Wereldrestaurant Omnia combineert de lekkerste keukens

Drachten - Grenzeloos genieten van wereldse gerechten in een sfeervolle entourage. Dat is het motto van het nieuwe wereldrestaurant Omnia aan het Raadhuisplein 55 in Drachten, boven de Mediamarkt.

Het nieuwste restaurant in Drachten combineert op de kaart de heerlijkste gerechten uit verschillende keukens. Het restaurant belooft de bezoeker een onvergetelijke avond, waarvan hij of zij nog lang nageniet. De verleidelijke menu’s worden bereid door bevlogen koks die de gasten laten proeven van de smaakvolste gerechten. Van Italiaans tot Japans, van Frans tot Chinees tot aan Zuid-Amerikaans. En meer… Het is slechts een kleine stap in de grote keuken van wereldrestaurant Omnia.

Restaurant Omnia is niet zomaar een wereldrestaurant. Het bied de bezoeker een totaalbeleving die hij nergens anders vindt. Een optelsom van verse kwaliteitsproducten, topservice en emotie. Keukens zonder geheimen, want de enthousiaste koks bereiden de gerechten waar de klant bij staat. Het live-cooking concept krijgt bij Omnia een extra dimensie. De kookkunstenaars van restaurant Omnia adviseren hun gasten namelijk graag over de diverse ingrediënten en smaken.

In het stijlvol ingerichte restaurant betaalt de bezoeker niet per gerecht of menu, maar voor de duur van het verblijf. In die periode kunnen de gasten onbeperkt genieten van alle keukens en alle non-alcoholische dranken. Dat geldt niet alleen voor groepen van collega’s, familieleden of vrienden, maar ook voor stellen of voor bezoekers die in hun eentje willen eten. Daarnaast is het restaurant een paradijs voor kinderen.

Omnia is bereikbaar op www.restaurantomnia.nl of telefonisch op 0512-779898.