Open werkplaats Jan Ketelaar

DRACHTEN In zijn werkplaats aan de Tussendiepen 6 in Drachten houdt Jan Ketelaar zaterdag 26 mei tussen 11 en 17 uur weer een open werkplaats.

Iedere zaterdag is de werkplaats van Jan Ketelaar geopend voor publiek. Iedere láátste zaterdag van de maand met een uitgebreid programma. Jan werkt aan twee vijfmeterhoge, van metaal gelaste vrouwfiguren. Titel: ‘Wachten op hoog water’. Door open werkplaats te houden kan men de voortgang van de dames volgen. Eind volgende maand zal het eerste beeld op de dijk bij Holwerd worden geplaatst, als onderdeel van ‘Leeuwarden 2018’, ‘Sense of Place’ en ‘Holwerd aan Zee’.

Wat 26 mei betreft: Er zijn blauwdrukken van Bart Dertien te zien, Deja Koopmans toont beeldend textiel, Nynke Venema komt met foto’s, Ben Vieberink exposeert zijn fotoserie over de sloop van de oude ambachtsschool en Regina Bijlsma brengt poëzie.

Zoals altijd kunt u ook kijken in de ateliers van Jannes Kleiker en Joop Sipma én kunt u genieten van de fijnproeverij van stichting Craftwurk.

Voor 30 juni worden nog gasten gezoch, dus aarzel niet en meld jezelf of iemand anders aan met een gedicht, een schilderij, beelden of muziek. Neem contact op via wilma@janketelaar.nl of kom gewoon langs op een van de open zaterdagen.

De open werkplaats op 26 mei is van 11:00-17:00, Tussendiepen 6 te Drachten. Kijk voor de laatste informatie altijd op www.janketelaar.nl