Komend weekend in Iduna

DRACHTEN - In het weekend van vrijdag 25 tot en met zondag 27 mei biedt Poppodium Iduna weer een grote verscheidenheid aan evenementen:

Pestilence releaseshow

Vrijdag 25 mei presenteert deathmetal band Pestilence zijn nieuwe album “Hadeon”. Pestilence behoort samen met bands als Obituary, Death en Morbid Angel tot de bands die eind jaren 80 Death Metal definitief op de kaart zetten. In deze periode bracht Pestilence de genre bepalende albums “Consuming Impulse” en “Testimony of the Ancients” uit wat ze een van de belangrijkste bands uit deze lichting Death Metal bands maakte.

Feest met Rowwen Hèze

De naam van ‘Rowwen Hèze’ is inmiddels meer dan gevestigd. Al ruim dertig jaar treden de Limburgers op in theaters, feesttenten, festivals en clubs en zijn ze uitgegroeid tot één van de grotere acts in de Nederlandse popmuziek. Dat wordt dus lekker meezingen met ‘Auto, Vliegtuug’ en ‘Bestel Mar’ op zaterdag 26 mei in Iduna.

Gratis toegankelijke platen- en CD beurs

Zondag 27 mei verandert Poppodium Iduna wederom in een heuse platen- en cd markt! Al jaren zijn er geen platenzaken meer in Drachten aanwezig, maar inmiddels organiseert Iduna twee keer per jaar een beurs. Maak je nu maar vast klaar om een middagje te snuffelen tussen duizenden lp’s, cd’s en singles op deze gratis toegankelijke platen- en cd beurs in Poppodium Iduna te Drachten, toegang is gratis!

Meer info en tickets:

www.iduna.nl