100 zwangere vrouwen openen Babyplanet… op hun stiletto’s!

Drachten - Na een ‘vlotte bevalling’ van 3 maanden opent familiebedrijf BabyPlanet vrijdag 25 mei de deuren van haar spiksplinternieuwe superstore (3.000 m2) aan de Martin Luther King Woonboulevard in Drachten.

Hoogste hakken

De twee nichtjes Lotte en Kirsten Klaver zullen als derde generatie van het familiebedrijf om 12.00 uur het lintje doorknippen. Maar dat doen zij niet alleen. Maar liefst 100 zwangere dames uit Drachten en omgeving zullen hen vergezellen, op hun hoogste en mooiste hakken.

Als zwangere vrouw ben je tegenwoordig op en top vrouwelijk. Er is ontzettend leuke en hippe positiekleding te koop en je buik mag gezien worden. Maar… die hoge pumps waar je voorheen nog op stond te dansen in de discotheek, verdwijnen tijdens de zwangerschap al snel in de kast.

Pregnant Catwalk

Door middel van een oproep op Facebook heeft BabyPlanet 100 zwangere vrouwen verzameld die voor de opening van de nieuwe winkel nog één keer hun hoogste hakken onder het stof vandaan halen! Deze 100 showen zij hun prachtige buiken op de honderd meter lange rode loper tijdens een ‘Pregnant Catwalk Walk’ van het oude naar het nieuwe pand. De 100 mama’s in spé mogen als eerste de nieuwe winkel betreden en krijgen van BabyPlanet ieder 25 euro shoptegoed.

Belangstellenden zijn welkom bij deze spectaculaire opening en om daarna de nieuwe winkel te bewonderen. Natuurlijk is er voor iedereen beschuit met muisjes. BabyPlanet aan de Kingboulevard is de vijfde babywinkel in het Noorden. Behalve in Drachten is Babyplanet ook te vinden in Groningen, Assen, Meppel en Sneek. Daarnaast worden via www.babyplanet.nl alle babyproducten bezorgd in Nederland en België.