Cambuur houdt voetbalkamp bij VV Drachten

DRACHTEN - In de zomervakantie komt SC Cambuur naar v.v. Drachten met een SC Cambuur Voetbalkamp voor kinderen tussen de 6 en 15 jaar oud. Zij mogen drie dagen voetballen en plezier maken in een uniek SC Cambuur Voetbalkampen-tenue.

Het Voetbalkamp is van maandag 20 tot en met woensdag 22 augustus 2018 en vindt dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. Als nieuw onderdeel van het Voetbalkampen-programma introduceert SC Cambuur dit jaar de Skill Games. Hierbij worden de gaafste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Ook persoonlijke ranking en informkaart zullen niet ontbreken.

Programma

Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens het SC Cambuur Voetbalkamp ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz. Bovendien komen er tijdens het SC Cambuur Voetbalkamp spelers van het eerste elftal van SC Cambuur op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Uiteraard is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.

Deelname

De kosten van het driedaagse SC Cambuur Voetbalkamp bedragen 135 euro per deelnemend kind. Inschrijven kan via www.cambuur.nl/voetbalkampen. Vragen? Stuur dan een e-mail naar voetbalkampen@cambuur.nl.