Succesvol weekend voor Adonis Sportacrobatiek op plaatsingswedstrijd

Oss - Dit weekend waren in Oss de laatste plaatsingswedstrijden voor het NK. Adonis Sportacrobatiek was met een aantal teams weer aanwezig. Voor een aantal teams een laatste kans op een NK ticket te bemachtigen. En niet zonder resultaat.

Zaterdag deden 4 teams mee aan de wedstrijddag en werden er mooie scores en 3 medailles behaald. Amelie Popma en Alissa Stoit lieten twee mooie oefeningen zien en haalden een zilveren medaille in de categorie A Jeugd. Bij de pupillen duo’s stonden er maar liefst 2 teams op het podium: Tessa de Jong en Nienke Woudstra veroverden het zilver en Amerins Venema en Aimee Althof het brons. De pupillen trio’s draaiden beiden een mooie combi-oefening en haalden een mooie 4 e en 9 e plaats.

Zondag was het de beurt aan de andere teams en alle drie de teams wisten het podium te behalen. Duo A senior Zefanja Nieman en Josan Huisman wisten ook 2 mooie oefeningen neer te zetten wat resulteerde in een zilveren medaille. Bij de trio’s in deze categorie was er wederom een podium plaats: dit maal een welverdiende bronzen medaille voor Linda Winkelman, Nanda Huisman Remke Huisman. Tot slot was er voor het A junioren trio
Yanouk Visser, Jelien Timmermans en Charissa Delfsma een zeer verdiende bronzen medaille.

Vier teams zijn hiermee zeker van een plek op het komende NK, dat op 23/24 juni in Ahoy Rotterdam zal worden gehouden.