Team OSG Singelland fietst donderdag samen de Alpe d’HuZes

Drachten - Het is bijna zover, Team OSG Singelland AD6 is er klaar voor en vertrekt dit weekend naar Frankrijk om op donderdag 7 juni mee te doen aan Alpe d‘HuZes.

Alpe d’HuZes is een actie met het motto ’opgeven is geen optie’. Deelnemers beklimmen hardlopend, wandelend of fietsend op één dag tot zes keer de legendarische Alpe d’Huez. Met deze actie wordt geld ingezameld voor de strijd tegen kanker.

Attentie

Het enthousiaste Singelland team heeft 23 deelnemers, en bestaat uit leerlingen, ouders en medewerkers van de verschillende scholen van Singelland. Er zijn dit schooljaar diverse succesvolle acties gehouden. Inmiddels is een fantastisch bedrag van ruim 100.000 euro opgehaald voor het goede doel. Donderdagavond kwamen enkele teamleden samen om zich voor te bereiden op de reis naar Frankrijk. Zij kregen namens leerlingen, ouders, medewerkers, directie en bestuur een attentie aangeboden.

..Jullie tomeloze inzet om deze berg te bedwingen en geld in te zamelen - een echt geweldig bedrag - voor de strijd tegen kanker is met veel respect en trots gevolgd. Een topprestatie van toptalenten”, aldus Pieter Schram, voorzitter College van Bestuur. ,,Namens alle leerlingen, medewerkers en directie van OSG Singelland wensen we jullie een fijne en succesvolle tijd in Frankrijk. Jullie bewijzen dat niets onmogelijk is voor het onmogelijk is gebleken. Ik zeg dan ook nu al: dank je wel.”

Het team is te volgen via Facebook: Team Singelland Alpe d'HuZes 2018 en te steunen via de site