Peije Dei en de Jûn fan Peije in Drachten

DRACHTEN - In het centrum van Drachten wordt zaterdag 9 juni de Peije Dei en Jûn fan Peije gehouden.

De evenementencommissie van Ha&Ie heeft, in samenwerking met Poppodium Iduna, voor de 43ste Peije Dei wederom een prachtig programma voor u gemaakt met onder andere: Frisicana, Griet Wiersma, Wybe Muzyk, Bauke en Campbell, Sequens, Black Suspenders, Challenger, Plunder, the Young Bunch, Reizger, Gurbe Douwstra, Pieter Wilkens, Marcel Smit en Rockin4. Er zijn levende standbeeldjes, een riddertoernooi, Lytse Kening op de Dam. Daarnaast zorgen duo Banwo en Kaye voor entertainment door het centrum. Bij C&A verzorgen diverse dansstudio’s een demonstratie met hun leerlingen.

Ook dit jaar is er aansluitend op Peije Dei de ‘Jûn fan Peije’. De organisatie van de ‘Jûn fan Peije’ is in handen van Poppodium Iduna.

Zaterdagavond zal het Drachtster Thalenpark van 17.30 tot 23.30 uur de bühne zijn voor blues, folk, americana en rock met onder andere Tim Knol en Gruppo Sportivo.

Het gratis festival begint om 13:00 uur en parkeren kan in de parkeergarage voor € 2,50 voor de hele dag. Dus zaterdag 9 juni is het vanaf 13.00 uur weer één en al muziek en theater in het centrum van Drachten.

Het volledige programma wordt later bekend gemaakt op onze Facebookpagina en onze website: www.winkeliersverenigingdrachten.nl