Iduna presenteert: Festivalweekend in het Thalenpark

DRACHTEN - In Poppodium Iduna worden komend twee gratis toegankelijke festivals gehouden.

Zaterdag 9 juni Jûn fan Peije met onder anderen Tim Knol en Gruppo Sportivo, zondag 10 juni Dencity met Vato Gonzalez, Joost en meer!

Dit jaar presenteert Poppodium Iduna wederom twee gratis toegankelijke festivals in het weekend van 9 en 10 juni. Zaterdag 9 juni het Drachtster Thalenpark van 17.30 tot 23.30 uur de bühne zijn voor blues, folk, americana en rock met onder anderen Tim Knol, Gruppo Sportivo en Tim Akkerman sings The Boss. Zondag 10 juni wordt het Thalenpark van 16.00-23.00 uur omgetoverd tot een dance-walhalla met onder anderen de artiesten Joost, Vato Gonzalez en afsluiter Flamman en Abraxas!

Te zien en te horen op Jûn fan Peije:

Tim Knol kennen we als de man met een stem van goud en een ‘oude ziel’. Of je zijn muziek nu omschrijft als roots, sixties- of seventiesrock, in alles hoor je zijn liefde voor oude helden. Tim Akkerman brengt samen met zijn band een muzikale ode aan zijn held Bruce Springsteen in 'Tim Akkerman sings The Boss'! De oud-zanger van de Haagse rockband Di-rect is al zijn hele leven fan van Springsteen. Gruppo Sportivo zal deze editie van Jûn fan Peije afsluiten; het legendarische muziekgezelschap treedt namelijk weer op met het kersverse album ‘GREAT’ op zak. Bovenstaande acts zullen deze avond worden bijgestaan door The Cordovas uit de VS en lokale openers en aanstormend talent Maaris!

Highlights Dencity:

De twintigjarige Joost werd bekend als de YouTube vlogger ‘Eenhoorn Joost’ en behaalde daarmee miljoenen views waarop hij besloot ook muziek te maken. Joost heeft net zijn eerste, volledig uitverkochte, eigen clubtour achter de rug en is een fenomeen! Billy The Kit is op dit moment een van de meest succesvolle DJ’s die ons land rijk is en staat hij bekend staat om zijn veelzijdige draaikunsten. Met zijn eclectische stijl weet hij alle festivals en clubs om te toveren tot een dansende massa. Het DJ duo Flamman & Abraxas zal Dencity dit jaar afsluiten. In de hoogtijdagen van de (happy) hardcore scoorden de heren talloze nummer 1 hits in binnen- & buitenland; dat belooft een knallend einde!

Locatie: Thalenpark in Drachten

Jûn van Peije: zaterdag 9 juni 2018, van 17.30 – 23.30 uur

Dencity: zondag 10 juni 2018, van 16.00-23.00 uur

Gratis toegang

Meer info:

www.junfanpeije.nl

www.dencity.nl

www.iduna.nl