Grote speelmiddag voor kinderen aan het Raadhuisplein!

Drachten - De winkeliers van het Raadhuisplein en De Marke houden voelde week woensdag 13 juni voor de derde keer een Kids4Fun Event.

Vorig jaar kwamen er veel enthousiaste bezoekers tijdens het Indianenfeest. Ook dit jaar hopen de winkeliers weer veel vrolijke kindergezichtjes te zien tijdens deze speelmiddag, dit keer rond het thema Voertuigen.

Woensdagmiddag van 13.00-17.00 uur worden er op de parkeerplaats tegenover De Graancirkel verschillende activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd georganiseerd. Er kan ook deze keer weer gratis aan alle activiteiten deelgenomen worden. Kinderen kunnen onder andere in een echte ambulance klimmen én kijken hoe een dierenambulance er van binnen uitziet. Voor kinderen tot 6 jaar is er een leuk speelplein met verschillende ‘fietsen’.

Kinderen van 4 tot 10 jaar kunnen hun rijvaardigheid testen en op de racebaan een rondje op een Mini Car rijden. In één van de tenten wordt er geschminkt en kan er limonade gedronken worden. Verder mag iedereen op het springkussen en de stormbaan komen spelen, een leuke sleutelhanger in de vorm van een voertuig knutselen en genieten van een heerlijk schepijsje.

Limousine Actie

Er komt deze middag een stoere limousine op het event te staan, waar een ieder in mag kijken en gaan zitten. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar mogen, met toestemming van een ouder/verzorger, deelnemen aan een unieke actie. Door middel van het invullen van een kaartje maakt elk kind kans op een compleet verzorgd kinderfeestje. De winnaar wordt tezamen met zijn vriendjes en vriendinnetjes door de limousine van huis opgehaald en naar de feestlocatie gebracht.

De volgende activiteit op het Taadhuisplein/Marke is op 7 juli 10.00 – 17.00 uur: Terug naar Vroeger.