Voertuigen op het Raadhuisplein in trek bij de jeugd

Drachten - De politieauto en de ambulance waren woensdagmiddag op het Raadhuisplein in trek bij de kinderen. De derde Kids4Fun is volgens de winkeliers dan ook zeer geslaagd.

Het thema van de Kids4Fun spelmiddag op Raadhuisplein en Marke was dit keer Voertuigen. Vooral de sirene en de zwaailichten werden veelvuldig aangezet. De spelmiddag was de derde op rij in het winkelcentrum.

Op de parkeerplaats tegenover De Graancirkel waren verschillende gratis activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Vooral de echte ambulance, dierenambulance en politiewagen waren populaire voertuigen, maar ook het speelplein met erschillende ‘fietsen’ voor kinderen ond er de zes jaar werd veel bezocht.

Op de racebaan konden kinderen van 4 tot 10 jaar hun rijvaardigheid testen in een Mini Car rijden. Verder was er uiteraard schminken en limonade en ijs. Bij de Limousine konden de kinderen een partijtje winnen met ene rit in de grote vip-wagen

De volgende activiteitenmiddag op het Raadhuisplein is op 7 juli, cab tueb tit vjf uur. Dan is het thema: Terug naar Vroeger.

Foto’s Hary van der Linde