Nieuw in Drachten: VoetFlex Podotherapie

Drachten - Aan de Oppers 3 is een nieuwe praktijk voor podotherapie gestart. Niko Hartz, podotherapeut: ,,De afgelopen 2 jaar heb ik een unieke en beproefde methode toegepast bij patiënten met pijnklachten in voet, knie, heup of onderrug. De meeste van de door mij behandelde patiënten zijn binnen 6 weken na de eerste behandeling pijnvrij of de pijn is aanzienlijk afgenomen. Deze kennis wil ik graag toepassen in Drachten en omgeving.”

Blokkades

,,Tijdens het onderzoek kijk ik naar het hele lichaam en zoek naar de achterliggende oorzaken. Dit zijn vaak blokkades in de gewrichten van voet en enkel. Ik pas manuele therapie toe om deze blokkades op te lossen. Patiënten kunnen hierdoor weer stabiel en goed hun voeten afwikkelen. Dit effect wordt versterkt door podotherapeutische zolen. Door deze aanpak verdwijnen pijnklachten snel en structureel.’’

Voor meer informatie en het maken van een online afspraak zie: www. voetflex.nl. Afsprakenbalie: 0512712030 (ma.-vr. van 8.00-18.00 uur) Adres: de Oppers 3 Drachten (nabij het centrum, gratis parkeren).