Simmerdeis krijgt kleurrijke Parade

Drachten - Van 28 juni tot en met 1 juli staat Drachten en omstreken in het teken van muziek, circusacts, straattheater en kindervoorstellingen in en rondom het Slingepark tijdens Simmerdeis.

Om dit extra te laten slagen is Simmerdeis op zoek naar deelnemers die willen meedansen in een wel heel kleurrijke parade. Drachten kan zich voorbereiden op een explosie van kleur. Met hun bonte gezelschap zal Compagnie Artonik op vrijdag 29 juni het terrein en publiek van Simmerdeis alle kleuren van de regenboog geven. In een enorme dans- en theaterparade wordt het publiek uitgedaagd om mee te doen met een dynamische show. Dansers, publiek en performers zullen elkaar kleuren met poeder zoals dit ook in India gebeurt op het Holi Festival. The Color of Time schudt iedereen wakker door te focussen op onze overeenkomsten en juist de verschillen links te laten liggen. Een prachtig project waarin niet alleen veel disciplines mixen maar ook iedereen die er aan deelneemt.

Op 28 juni vindt de generale repetitie plaats en wordt alles nog een laatste keer geoefend samen met de deelnemaers aan de twee workshops die al zijn gehouden in De Lawei. De Parade is vrijdag 29 juni te zien en te beleven vanaf 20.00 uur.