Doppio Espresso Drachten deelt gratis cappuccino’s uit

DRACHTEN - Ter ere van hun 5-jarig bestaan organiseert Doppio Espresso Drachten zondag 1 juli een gratis cappuccinodag.

Ondernemer Jan Olivier nodigt iedereen uit om de heerlijke smaken van Doppio Espresso te komen ervaren. Met de gratis cappuccinodag willen Olivier en zijn team het succes vieren, de gasten bedanken en iedereen laten genieten.

De espressobar van Doppio in Drachten is gevestigd in de bibliotheek aan het Museumplein. Een locatie die mensen de mogelijkheid biedt te genieten van een kop koffie terwijl ze hun favoriete boek lezen. Gasten kunnen zowel in de espressobar als in de bibliotheek genieten van een espresso, cappuccino of een van de specials. De leesbeleving wordt versterkt door de koffiebeleving van Doppio Espresso. Een goed boek, een fijn tijdschrift en een uitstekende cappuccino, een perfecte combinatie.

Na 5 jaar is de espressobar reeds een centrale plek in de buurt geworden. Doppio Espresso is een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en relaxplek in één. Elke dag staan ze in Drachten klaar één doel: mensen bijzonder laten voelen, blij maken en met een goed gevoel weer op pad laten gaan.

Het team van Doppio Drachten kijkt uit naar de gratis cappuccinodag. ,,Inmiddels vijf jaar geleden zijn we begonnen met als doel een stijlvolle espressobar exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en gezelligheid. Inmiddels hebben we een vaste gastenkring weten op te bouwen, waar we echt heel blij mee zijn. Met de gratis cappuccinodag willen wij onze fans bedanken! Daarnaast vinden wij het een mooie manier om nog meer mensen kennis te laten maken met onze heerlijke koffie.”

Het enthousiaste team van Doppio Espresso Drachten nodigt iedereen van harte uit zondag 1 juli het 5-jarig bestaan te komen vieren onder het genot van gratis cappuccino aan het Museumplein in Drachten.

Meer informatie op www.doppio-espresso.nl.

Komende zondag is ook de eerste koopzondag in Drachten.