Slotoptreden Looft den Heer

BOORNBERGUM - Muziekvereniging Looft den Heer uit Boornbergum houdt maandagavond 9 juli om 19.30 uur op het plein voor de vGKN kerk te Boornbergum een klein buitenconcert.

Dit jaar komen ook onze jeugdleden weer meespelen met ons buitenconcert. Een aantal jeugdleden hebben dit jaar hun A-diploma behaald, en mogen dus na de zomervakantie ook meespelen in het korps! Ook enkele leden hebben hun B-diploma behaald. Dus een fanfare orkest waar goede voortgang in zit.

Daarnaast is afgelopen seizoen op lagere school By de Boarne muziek gemaakt onder leiding van Johannes Reijenga. Natuurlijk wil deze groep jeugd ook graag laten horen wat ze hebben geleerd.

Heeft uw zoon of dochter ook belangstelling om op een muziek instrument te spelen? Dan van harte welkom om 9 juli kennis te komen maken met ons korps. Natuurlijk zijn niet alleen jeugdleden welkom, iedereen is van harte welkom.

Uniek bij deze muziekvereniging is dat jeugdleden lessen kunnen volgen via dit korps bij een gediplomeerde ZZP muziek docent, maar daarnaast geen extra contributie voor ons korps hoeven te betalen. De muziekvereniging investeert graag in de jeugd. Jeugd heeft de toekomst.