Wandel mee met Impala

Drachten - De laatste editie van de 8 van Drachten Wandeltochten was dit jaar weer een groot succes.

Het was een nieuw record met 221 deelnemers aan de start van de verschillende afstanden en iedereen was lovend over de routes en organisatie. Naar aanleiding van dit succes nodigt Impala wandelaars uit om gratis kennis te maken met de wandelgroepen van Impala. Er zijn vier wandelgroepen, zodat er voor ieder niveau wel een mogelijkheid is om lekker met wandelen door te gaan. Tijdens de wandelingen verbetert je houding en conditie. Met de extra oefeningen wordt je hele lichaam aan het werk gezet. Bovendien is het lekker buiten in de natuur en omdat je in een groep loopt is het nog gezellig ook.

Op 8 september wordt er in samenwerking met Fitaal een wandelclinic georganiseerd op het atletiek terrein van Impala aan de Sportlaan 11 in Drachten. Daar krijgen bezoekers nog meer informatie over looptechnieken, voedsel enz. Deze clinic is gratis, maar vbelangstellenden mogen nu alvast tot 8 september gratis met één van de wandelgroepen mee lopen. Daarna kunnen ze eventueel lid worden van de vereniging.

Meer informatie over de tijden en trainers van de wandelgroepen is te vinden op de website www.avimpala.nl of bij Door Platje, tel. 0512-777223