De Bios Drachten presenteert Muse Drones World Tour

DRACHTEN - In De Bios Drachten wordt donderdag 12 juli om 19.30 uur de film Muse Drones World Tour vertoond.

Muse, de wereldberoemde, meervoudig award winnende band in hun ambitieuze Drones World Tour 2015-2016, waarin ze wereldwijd in 130 steden speelden.

Bekend om grensverleggende concertproducties, speelde de band deze tour “in het rond” vanaf het midden van het stadion, met een podiumdesign en -opstelling die de fans een volle 360 graden audiovisuele ervaring boden.

Centraal in het visuele van de tour staan de drones die boven het podium en langs het publiek vliegen, gecombineerd met immense projecties die reageren op de bandleden op het podium.

Dit spektakel met LED’s en lasers is afgestemd op het gevierde repertoire van de band.

Belangrijke opgevoerde nummer tijdens deze tour zijn onder andere: Psycho, Madness, Uprising, Plug in Baby, Supermassive Black Hole en Knights of Cydonia.

De voorstelling is gefilmd en opgenomen op meerdere concertavonden en heeft nooit eerder vertoonde special effects. De introductie van dit event geeft een exclusieve blik op de band.

De New York Times beschreef de Muse live ervaring als “Een eindeloze opbouw van de ene piek naar de andere”.

Hier staat de band op de toppen van hun kunnen, waar ze een fan-ervaring creëren die je moet beleven op het grote witte doek!

Muse: Drones World Tour is donderdag 12 juli eenmalig te zien in De Bios Drachten. De aanvang is vanaf 19.30 uur, de film begint aansluitend om 20.00 uur.

Kijk voor meer informatie www.biosdrachten.nl