Dansaudities bij Eijer Producties

Gorredijk - Eijer Producties houdt zaterdag 14 juli audities voor de wedstrijdteams en selectieteams.

Dansers die bij een wedstrijdteam dansen, willen het liefst zo vaak mogelijk in de week dansen. Ze hebben er dan ook veel voor over. Wedstrijdteams doen mee met diverse wedstrijden en zullen indien mogelijk ook optredens verzorgen. Iedereen die auditie doet komt in het wedstrijdteam.

De wedstrijdteams krijgen in het algemeen les in de studio in Gorredijk. Mochten er heel veel dansers uit een bepaalde locatie auditie doen, dan gaat EP kijken of het mogelijk is, om daar wedstrijdteams op te zetten.

Selectieteam

Dansers die geselecteerd worden voor het selectieteam, willen natuurlijk ook zoveel mogelijk dansen. Ze hebben er dan ook veel voor over. Selectieteams doen mee met diverse wedstrijden en zullen ook optredens verzorgen. Het grote verschil met de wedstrijdteams is dat de dansers uit het selectieteam geselecteerd zijn. De selectieteams trainen alleen in Gorredijk.

Wie tussen de 6 en 24 jaar is auditie wil doen voor één van de teams kan zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@Eijerproducties.nl.