MusicLabs zoekt muzikaal talent in Smallingerland

Drachten - Poppodium Iduna en Schouwburg De Lawei zijn op zoek naar muzikanten uit Smallingerland die zich verder willen ontwikkelen.

Als onderdeel van het LF2018project Never Ending Orchestra, waarvan Stichting Keunstwurk de drijvende kracht is, wordt zaterdag 14 juli de aftrap gegeven van de zogenaamde MusicLabs; een plek waar muzikanten elkaar ontmoeten en zich verder kunnen ontwikkelen.

Experimenteren

Never Ending Orchestra biedt op diverse plekken in Friesland MusicLabs, waaronder ook in Drachten. In het MusicLab is volop ruimte om te experimenteren, projecten aan te gaan, bands te vormen met andere muzikanten uit Drachten. Dit alles wordt begeleid door diverse coaches, afkomstig van de lokale muziekscholen waaronder Muziekopleiding Opmaat.

In de MusicLAB-sessies gaan muzikanten samen met hum coach uitgebreid aan de slag met hun droom. Ze verkennen hun ideeën en gaan aan de slag. Dit kunnen ze individueel doen, maar ook samen met andere artiesten binnen de LABS. Later dit jaar zullen de artiesten en (geformeerde) bands optreden in Drachten.

Opgeven kan via een mail aan educatie@lawei.nl