Simmerútstalling Galerie Koopmans ‘Krêft’

EARNEWALD - In Galerie Koopmans in Earnewâld is tot en met 22 september de zeer gevarieerde tentoonstelling ‘Krêft’ te zien.

Speciaal voor LF2018 is een keur aan kunstenaars van binnen en buiten Fryslân te zien.

De expositie toont de kracht van authenticiteit. Verschillende stromingen binnen de kunstwereld worden getoond en veel bekende kunstenaars doen hier aan mee. De expositie laat zien dat authenticiteit de kracht is van de maker. Deze maakt de toeschouwer deelgenoot van zijn of haar unieke wereld.

Van de volgende kunstenaars is werk te zien: Gosse Koopmans (olieverf en oliepastelkrijt), Jos van Gessel (acryl en gemengde techniek), Rob Terwindt (olieverf), Klaas Koopmans (olieverf en houtskool), Anton Heyboer (olieverf), Annemiek Vos (olieverf), Albertien Volbeda (keramiek met glas), Nel Rood (keramische beelden), Tiety Koonstra (keramiek), Hans Jouta (brons), Marijke In den Bosch (sculpturen van keramiek in combinatie met andere materialen).

De expositie is te zien tot en met 22 september. Galerie Koopmans is geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 - 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op: www.galeriekoopmans.nl.