Van der Lei Talent Academie trekt volle zalen

Beetsterzwaag/Ureterp - Van der Lei Talent Academie hield vorige week twee einduitvoeringen: de jongeren van de Luchtacro en de Theatergroepen lieten zien wat ze hadden geleerd.

Al vanaf jonge leeftijd is het mogelijk om aan verschillende disciplines te beginnen bij Van der Lei Talent Academie: cheerleaden, (lucht)acrobatiek, theater, muziek. De kinderen leren hier zichzelf te ontwikkelen en krijgen meer zelfvertrouwen. En de beloning voor alle inspanningen is dat ze dit mogen laten zien in een act of voorstelling.

Circusact

In de sporthal van School Lyndensteyn in Beetsterzwaag werd afgelopen woensdag het publiek getrakteerd op adembenemende acts van de jongens en meisjes van Luchtacro. Met discipline en souplesse werd de afgelopen maanden flink geoefend om deze ware circusact te kunnen laten zien: hangend in hoepels, zwierend door de lucht en vallend uit lange doeken, alsof ze nooit anders hebben gedaan, werd hun eindvoorstelling een groot succes.

Zaterdag mochten de jongens en meisjes van de theatergroepen Ureterp en Beetsterzwaag hun acteertalenten laten zien in Sporthal de Wier in Ureterp. Met het thema ‘Sprookjes’ werd ook hier een volle zaal weer even herinnerd aan klassiekers als Sneeuwwitje en Hans en Grietje, maar dan in een verrassend modern jasje.

Met een lach en een traan, van spanning en plezier, werd het seizoen afgesloten. In september beginnen de talenten weer vol energie aan een volgende voorstelling.

Voor meer informatie www.vanderleitalentacademie.nl

Foto’s Willy wilpstra