De Bios Drachten presenteert Andre Rieu

DRACHTEN - In De Bios Drachten is zaterdag 28 en zondag 29 juli Amore, My Tribute To love van André Rieu te zien.

Amore, My Tribute to Love is het eerbetoon van de beroemde violist aan zijn liefde voor muziek en zijn liefde voor zijn beide 'families': zijn vrouw en kinderen en niet te vergeten zijn Johann Strauss Orkest, waarmee hij al meer dan 30 jaar optreedt. Het eerbetoon is een logisch vervolg op het album 'Amore' dat Rieu vorig jaar uitbracht en waarop zijn eigen versies van klassieke liefdesliedjes staan, afkomstig uit zowel de popmuziek als klassieke muziek. De onvergetelijke concerten die in Maastricht, de Nederlandse thuisbasis van André, plaatsvinden, wil je niet missen. Jaarlijks stromen fans uit alle hoeken van de wereld samen om te zien hoe André tegen het decor van het indrukwekkende middeleeuwse stadsplein optreedt met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest en sopranen, tenors en heel bijzondere gasten. Deze ongeëvenaarde jaarlijkse viering van muziek wordt elk jaar meebeleefd door honderdduizenden fans over de hele wereld, waarbij bovendien heel bijzondere kijkjes achter de schermen worden geboden.

Presentatrice Charlotte Hawkins van 'Good Morning Britain' verzorgt de presentatie, interviewt fans en geniet van de feestelijke sfeer die werkelijk van het bioscoopscherm spat. Bovendien biedt ze een exclusief gesprek met André op het moment dat hij van het podium stapt.

Dagen en tijden

Zaterdag 28 juli aanvang vanaf 18.30 uur start voorstelling 19.00 uur

Zondag 29 juli aanvang vanaf 14.30 uur start voorstelling 15.00 uur

Tickets bedragen € 15,00 per stuk, dit is inclusief een welkomstdrankje met wat lekkers. Tickets zijn verkrijgbaar aan ticketkassa of online via www.biosdrachten.nl