Helden fan Hjir in Poppodium Iduna

Drachten - Op zondag 30 september 2018 wordt op diverse podia in de dorpen en steden in Fryslân zoveel mogelijk muziek gemaakt onder de noemer Helden fan Hjir. Uiteraard doet poppodium Iduna mee.

Iduna stelt haar podium ter beschikking voor allerlei acts en initiatieven uit Smallingerland. Bands van alle uiteenlopende genres, singer-songwriters, rappers, korpsen, dj’s, koren en muziekverenigingen, iedereen kan zich opgeven. Dé kans om te laten zien wat Smallingerland als iepen mienskip allemaal aan muziek te bieden heeft.

Vlaanderen

Het project is een initiatief van Friesland Pop. Een soortgelijk project heeft de afgelopen paar jaar met veel succes gedraaid in Vlaanderen en Brussel onder de naam Lokale Helden en Friesland Pop is met initiator Poppunt België overeengekomen om het project in 2018 als pilot exclusief in Nederland uit te voeren op zondag 30 september. Helden Fan Hjir maakt deel uit van Neverending Orchestra en LF2018.

Wie in een band zit, actief is als DJ of gewoon zijn of haar muzikale talent wil laten zien op Helden Fan Hjir in Iduna op zondag 30 september kan zich aanmelden via een mail aan info@iduna.nl.

Meer info: www.iduna.nl