Gratis clinic bewegen en fit blijven

DRACHTEN - In Ontmoetingscentrum Carré (van Talant) in Drachten wordt donderdag 16 augustus om 14.00 uur een gratis clinic gehouden over bewegen en fit blijven.

De missie van wandelsportvereniging Willen is Kunnen (WiK) is om meer mensen, van jong tot oud, valide of met een (lichte) beperking, aan het wandelen te krijgen.

Wandel- en hardloopliefhebbers onder elkaar weten dat je door lopen tot rust komt en dat het ook nog eens goed voor je gezondheid is. Benieuwd naar nieuwe routes die je weer terugbrengen naar je startpunt en passen bij je gewenste afstand? Of wil je eens wandelen in een onbekende omgeving zonder te verdwalen? Dan is de Imagine Run App een perfect hulpmiddel!

Oud-marathonloper Gerard Nijboer en Dennis Borst van de Imagine Run komen graag gedurende een clinic alles vertellen over deze app en geven tips om verstandig te bewegen en fit te blijven.

Globale clinic opzet (ca 60 minuten):

1. intro met huishoudelijke mededelingen en aansluitend uitleg over de ImagineRun app

2. gezond bewegen; Gerard Nijboer; 10 minuten

3. korte warming-up; Gerard Nijboer; 5-10 minuten

4. 30 minuten wandelen met ImagineRun app

5. onder het genot van een kopje koffie of thee napraten met afsluitende een oproep voor deelname aan de wandeltocht voor de Hartstichting van 29 september.

Aanmelden voor de clinic kan per mail via tochten@wsv-wik.nl of telefonisch via 0512-518 661.

Het is wel nodig dat je de App thuis al gedownload hebt op je mobiele telefoon. Zie voor meer informatie www.imaginerun.com.