De Bios Drachten presenteert High Tea & Movie: Book Club

DRACHTEN - In De Bios Drachten staat zondag 26 augustus vanaf 14.30 uur een gezellige High Tea & Movie op het programma met Book Club.

Deze editie wordt een zomerse high tea geserveerd. Naast de gebruikelijke thee en koffie, worden ook frisse huisgemaakte limonade en ice tea geschonken. Verder genieten bezoekers voorafgaand aan de filmvoorstelling van diverse zoete en hartige gerechtjes. Daarna bekijken de bezoekers de nieuwe komische film Book Club.

Book Club

Diane (Diane Keaton) is een weduwe. Vivian (Jane Fonda) geniet van haar leven als eeuwige vrijgezel. Sharon (Candice Bergen) verwerkt nog steeds haar scheiding van jaren geleden. En het huwelijk van Carol (Mary Steenburgen) zit in een sleur. Het leven van de vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey in hun boekenclub lezen. Door het aanwakkeren van een oude vlam of door nieuwe romances inspireren ze elkaar aan een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen. Misschien wel het beste hoofdstuk tot nu toe… Join the club!

Tickets voor deze voorstelling bedragen € 17,50 per stuk (inclusief high tea) en zijn online via www.biosdrachten.nl of aan onze ticketkassa verkrijgbaar.