Kaartverkoop activiteiten Bibliotheek Drachten gestart

DRACHTEN - In het weekend van 1 september valt de activiteitenbrochure bij huishoudens in Smallingerland op de mat.

Het nieuwe activiteitenprogramma van Bibliotheek Drachten is bekend! In het najaar organiseert de bibliotheek ruim vijftig cursussen, workshops, lezingen, cafés en voorstellingen voor jong en oud. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Een greep uit het programma

Dat de bibliotheek veel meer is dan boeken blijkt uit het veelzijdige programma; van een lezing door schrijver Hanna Bervoets tot een workshop Bullet journaling en van een Voorleeslunch met Foppe de Haan tot de Vriendschapsavond tijdens de Kinderboekenweek. Daarnaast biedt het FabLab allerlei workshops en cursussen aan op het gebied van techniek en innovatie zoals een workshop 3D-printen en een inspiratiesessie Internet of Things.

Brochure op de mat

Geen brochure ontvangen? Bekijk het volledige programma op www.bibliotheekdrachten.nl of haal een brochure bij de bibliotheek.

De kaarten voor de workshops, cursussen, lezingen en voorstellingen zijn te koop via www.bibliotheekdrachten.nl of bij de klantenservice van de bibliotheek.

Feestelijke seizoensopening

Zaterdag 29 september houdt de bibliotheek tussen 14 en 17 uur een gratis proeverij van het nieuwe seizoen, met leuke activiteiten voor jong en oud.