MutliCulinair Food Festival Thalenpark

DRACHTEN - In het Thalenpark in Drachten vindt vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 de eerste editie van het MultiCulinair Food Festival plaats.

Na een succesvolle edities in Groningen en Duitsland sinds 2014 vindt vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 de eerste editie van het MultiCulinair Food Festival in Drachten plaats. Multiculinair is het eerste festival dat foodtrucks naar het noorden haalde en dit jaar strijken ze ook neer in Drachten.

Gedurende het weekend kan men genieten van een ongekend culinair spektakel voor jong en oud waar een ruime selectie van foodtrucks en streetfood chefs hun keuken komen presenteren. Het mooie Thalenpark zal worden omgetoverd tot een gezellig en toegankelijk openluchtrestaurant met eten, drinken, muziek en een kinderprogramma.

Het MultiCulinair Food Festival is hét culinaire en culturele food festival van Groningen en omstreken en wil de liefhebber van lekker eten op laagdrempelige wijze laten proeven hoe rijk en divers de Nederlandse cultuur op culinair gebied is. De bezoeker kan voor schappelijke prijzen genieten van verschillende en verrassende gerechtjes uit alle delen van de wereld. Grieks, Indisch, Vietnamees en Mexicaans is een kleine selectie van de keukens die gepresenteerd worden.

Geniet van een goed glas bier, wijn of cocktail terwijl de DJ’s zorgen voor een gezellige sfeer. Voor de jongste bezoekers van het evenement is er een kinderhoek met kleurplaten en schmink en is er uiteraard een springkussen.

Het festival vindt plaats in het Thalenpark in Drachten en is alle dagen gratis toegankelijk.

Website: www.multiculinairfestival.nl

Facebook: www.facebook.com/multiculinairfestival

Evenement: https://www.facebook.com/events/2102186443138342/