Poppodium Iduna luidt nieuw seizoen in

DRACHTEN - Na een korte zomerstop maakt poppodium Iduna zich op voor een nieuw seizoen met een breed aanbod aan concerten en evenementen. Het nieuwe seizoen wordt zondagmiddag 16 september afgetrapt met een ode aan Crosby, Stills, Nash & Young door formatie Her Majesty.

Her Majesty

De band met onder anderen Bertolf en Jelle Paulusma in de geledingen weet op ongekende wijze de liedjes van de legendarische supergroep Crosby, Stills, Nash & Young tot leven te brengen. The Very Best Of CSNY brengt het ultieme overzicht van al het moois dat het illustere viertal gezamenlijk of afzonderlijk van elkaar hebben gemaakt. Denk aan Carry On, Helplessly Hoping, Our House en Almost Cut My Hair maar ook aan Cinnamon Girl, Heart of Gold en Like a Hurricane. Na diverse succesvolle tours en lovende recensies speelt Her Majesty voor de allerlaatste keer de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young!

Keuze genoeg

In de agenda van Iduna voor komend najaar staat een breed aanbod aan artiesten en bands in uiteenlopende genres, waaronder optredens van bijvoorbeeld Vandenberg’s Moonkings en New-Wave-pionier Lene Lovich. Wie wil komen dansen kan dat bijvoorbeeld doen bij Super Classics 80’s, 90,s en 00’s. Daarnaast staan diverse indoorfestivals op het programma zoals bijvoorbeeld het Holland Heavy festival.

Introductie Lul Niet Lolly

Dit nieuwe seizoen introduceert Iduna in navolging en samenspraak met andere podia in het land de Lul Niet Lolly. Met deze lolly wil Iduna bezoekers een laagdrempelige mogelijkheid geven om kletsgrage gasten op een sympathieke manier iets duidelijk te maken, namelijk dat ze door hun luide gepraat de concertbeleving voor anderen bederven. De lolly’s zijn gratis aan de bar verkrijgbaar.

Concertinfo Her Majesty

Locatie: Poppodium Iduna te Drachten

Datum: zondag 16 september 2018

Zaal open: 15:00 uur

Aanvang: 15:45 uur

Ticketprijs: € 18,00 (vvk)/ € 20,00 (deur)

Meer info:

www.iduna.nl