Dit weekend in Iduna: Rockzangeres Dilana en 80s icoon Shakatak

DRACHTEN - In Iduna in Drachten treden vrijdag 21 september Dilaan en zaterdag 22 september Shakatak op.

Dilana

Vrijdag 21 september speelt rockzangeres Dilana met haar band in Iduna. De van oorsprong Zuid-Afrikaanse Dilana kan met zekerheid een regelrechte rockchick genoemd worden. Ze deelde het podium met rockhelden als Tommy Lee en Mick Mars (Mötley Crüe), Dave Navarro (Jane’s Addiction, Red Hot Chili Peppers) en Gilby Clark (Guns N’ Roses) en deed en passant ook nog even het voorprogramma van Aerosmith.

Ook kennen velen Dilana van haar deelname aan de Voice of Holland. Met het nummer van The Police wat zij bij The Blind Auditions zong draaide de jury zich unaniem om.

Haar intense en energieke stage performance maakt van elk optreden een ervaring op zich en haar stem is er één die uit duizenden wordt herkend.

80s icoon Shakatak

Zaterdag 22 september kunnen liefhebbers van de roemruchte jaren '80 met de voetjes van de vloer. Shakatak is een ware classic! De Britse jazzfunkformatie treedt sinds 1980 over de hele wereld op en is still going strong. Met de hits ‘Night Birds’ (1982) en ‘Down on the Street’ (1984) scoorden zij top 10 hits en verkregen zij internationale bekendheid. Na meer dan drie decennia is de band nog steeds actief en toert de hele wereld over. Bij Bill Sharpe, Jill Saward, Roger Odell en George Anderson spat het enthousiasme er dan ook nog altijd van af tijdens energieke concerten. De band heeft een grootse live reputatie en komt nu eindelijk eens naar het noorden van Nederland!

Meer info en tickets:

www.iduna.nl