Inwoners Gorredijk jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

GORREDIJK - Vijftig inwoners van Gorredijk uit postcodegebied 8401 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners van Gorredijk daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 23 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Yvonne uit Gorredijk is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: ,,Het is een heel eind rijden vanuit Gorredijk, maar ik maak er een leuke dag van samen met mijn man. Als ik een koffer moet kiezen, dan kies ik koffernummer 10. Dat is mijn geboortemaand en de geboortedag van mijn dochter. Dat moet wel geluk brengen!”

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro

De vijftig inwoners van Gorredijk zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners van Gorredijk is zondag 23 september van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.