Geslaagd Pompoenenweekend

Oldeberkoop - In Olderberkoop werd afgelopen weekend de 13e editie van het pompoenenweekend gehouden.

Het was bijzonder geslaagd; heel veel pompoenen en kalebassen vanwege de warme zomer, dit alles mooi opgesteld op diverse stellingen, doe daarbij 2 dagen mooi weer en heel veel bezoekers en men heeft een supergeslaagd weekend.

Vrijdag voorafgaand aan het weekend bracht Yvonne Jaspers een bezoek aan de kaasboerderij vanwege de Ladies Day georganiseerd door ForFarmers. In een grote tent zijn de 600 ladies / boerinnen uit heel Nederland ontvangen met een prachtig gevarieerd programma met als thema; “Onze dagelijkse kost”. Dit programma in combinatie met het pompoenevenement op het terrein was voor de genodigden een mooi dagje uit.

Met 70 gevarieerde standhouders, veel live muziek uit de regio en verder de bekende pompoen lekkernijen was het Pompoenenweekend weer een feestje waar de organisatie met een heel goed gevoel op terugkijkt. De kinderboerderij, de klimtoren en de speelkussens waren bijzonder in trek bij de jeugd, maar het mooiste was toch Bertha 114 die net voor sluitingstijd een prachtig kalfje ter wereld bracht.