4-daagse Wandelmarathon 2018

DRACHTEN - In Ontmoetingsruimte Carré in Drachten is woensdag 26 september de vierde en laatste etappe van de 4-daagse Wandelmarathon.

Wandelsportvereniging Willen is Kunnen organiseert ook dit jaar weer de 4-daagse Wandelmarathon.

Vier woensdagmiddagen in september is er een route met een totale lengte van de marathonafstand van ruim 42 km. Hiermee hoopt de organisatie het voor jong tot oud mogelijk te maken deze afstand af te leggen. Halverwege elke route is er de gelegenheid om de benen even te strekken. De startlocatie is elke woensdagmiddag ergens anders en daardoor verrassend. Zo loopt u elke keer in een ander deel van Smallingerland en omstreken.

Inschrijfgeld: Voor losse tochten betalen volwassenen € 2.00 en kinderen t/m 12 jaar € 1.20 per keer.

De vierde etappe is op woensdag 26 september 2018

Deze tocht start vanuit de Ontmoetingsruimte Carré en loopt langs de sportvelden en het klooster naar Het Sud, Dan verder over a.o. schelpenpaadjes naar de wangenrust aan het Selmien. Na de rust gaan de wandelaars via een akkerland en een weiland en een bospaadje weer richting Drachten. Daar gaat de route door een woonwijk en over de fietsbrug naar Passiflora. Dit is de kwekerij van Talant en hier kunnen de wandelaars de nieuw aangelegde beleeftuin bewonderen. O.a. de opbrengst van de Wandeltocht Het Goede Doel van 2016 is hieraan besteed. Daarna is al snel de finish weer bereikt.

De afstand is ca. 11 km

De starttijd is van 13.00 tot 14.00 uur

De inschrijving en start vinden plaats in Ontmoetingsruimte Carré (Talant) .

De Velden 1

9204 WH Drachten

Voor meer informatie:

Tel. 0512-518 661 / 06-248 796 05

tochten@wsv-wik.nl

www.wsv-wik.nl