De Bibliotheek zoekt gespreksonderwerpen

DRACHTEN - In Doppio Espresso Drachten is donderdag 18 oktober tussen 20 en 21.30 uur Drankje Drachten.

De bibliotheek in Drachten organiseert iets nieuws: Drankje Drachten! Tijdens Drankje Drachten! kunnen inwoners van Smallingerland met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die zij belangrijk vinden voor Drachten en omgeving. Bibliotheek Drachten roept inwoners op om onderwerpen aan te leveren. Het eerste Drankje Drachten! vindt plaats op donderdag 18 oktober in Doppio Espresso Drachten.

Onder het genot van een lekkere kop koffie of borrel worden actuele onderwerpen besproken. Bijvoorbeeld: de koopzondagen, duurzaamheid, wateroverlast, droogte, de toekomst van Drachten enzovoorts. De Bibliotheek is reuze benieuwd welke onderwerpen er in Smallingerland spelen en roept daarom inwoners op om zelf gespreksonderwerpen aan te dragen.

Gespreksonderwerp inzenden

Onderwerpen die ter tafel moeten komen, kunnen voor 1 oktober doorgegeven worden aan Bibliotheek Drachten via info@bibliotheekdrachten.nl.

Donderdag 11 oktober maakt Bibliotheek Drachten het gekozen onderwerp bekend. Iedereen die zich betrokken voelt bij Drachten is welkom. Meer informatie vindt u op www.bibliotheekdrachten.nl.

Drankje Drachten!

Donderdag 18 oktober, 20.00 – 21.30 uur

gratis, inclusief een drankje