Herfstconcert door duo Sihan Brackman

BEETSTERZWAAG - In de historische Dorpskerk van Beetsterzwaag is zaterdag 29 september 2018 om 16:00 uur het klassieke Herfstconcert.

Het professionele duo Sihan Brackman, jong Nederlands Talent, bestaande uit Shin Sihan, viool en Anne Brackman, piano, speelt dan vioolsonates van o.a. Ravel, Debussy en Brahms. Het duo is de winnaar van de Dutch Classical Talent Award 2017. De jury schreef over hen: “Mooi, spetterend duo met gevoel voor theater. Zeer karaktervol spel, ze zijn goed op elkaar ingespeeld.” Hiervoor maakte het duo Sihan Brackman een tournee langs elf grote concertpodia in Nederland.

Shin Sihan was bijna 6 jaar toen hij zijn eerste vioolles kreeg. Hij studeerde bij Coosje Wijzenbeek aan de Sweelinck Academie in Amsterdam en bij Vera Beths, bij wie hij zijn Bachelor studie aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag afsloot met een 10 en een onderscheiding voor zijn “fenomenale virtuositeit en fenomenale muzikaliteit”. Hij ontving hiervoor ook de Fock-medaille voor het beste eindexamen. Momenteel studeert Shin bij prof. Kolja Blacher aan de Hochschule für Musik ‘Hanns Eisler’ in Berlijn. Meer info op: shinsihan.com

Anne Brackman (1995) begon op zesjarige leeftijd met pianolessen bij haar oma Frieda Brackman-Hoogerwerf. Anne studeerde piano bij Frank van de Laar aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze haar bachelors diploma haalde in 2017. In 2014 ontving Anne de A.A. Bredius Foundation Prijs tijdens de International Piano Competition For Young Musicians. Sinds oktober 2017 studeert zij piano bij Prof. Christopher Hinterhuber aan de Universität für Musik und darstellende Kunst Wien. Meer info op: www.annebrackman.com.

Meer info over het duo Sihan Brackman op Facebook: www.facebook.com/pg/duosihanbrackman

Organisatie: Cultbee. Het concert duurt een uurtje zonder pauze. Met dank aan vrijwilligers, donateurs, subsidiegevers en fondsen. Meer informatie, toelichting op de muziek en mooie foto’s van de musici vindt u op de website: www.cultbee.nl

En Restaurant Prins Heerlijck , dat vlak naast de Dorpskerk is, biedt een speciaal drie gangen "Concert-menu" aan. Reserveren rechtstreeks bij het restaurant (Tel 0512-382455).

Datum: zaterdag 29 september 2018

Plaats: Beetsterzwaag, Dorpskerk, Hoofdstraat 15, 9244 CL Beetsterzwaag

Parkeren: gratis parkeren achter de Dorpskerk, Van Lyndenlaan 5, 9244 BV Beetsterzwaag

Aanvang Concert: om 16:00 uur; ontvangst vanaf 15.30 u met koffie/thee.

Entree: € 10,(t/m 18 jaar: gratis).

Kaart-voorverkoop - genummerde kaarten: kaartnummer = stoelnummer!

Bij: Da Drogisterij Ans, Hoofdstraat 36, 9244 CN Beetsterzwaag

of per email: cultuur@cultbee.nl of telefoon: 06-4022 5196