Wandelexcursie

EARNEWÂLD - In natuurgebied het Mandefjild is zaterdag 29 september van 10.00 – 12.00 uur wandelexcursie van It Fryske Gea.

Aanmelden kan tot uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00 uur) via www.itfryskegea.nl/wandelexcursie-mandefjild of 0512 - 38 14 48. Deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis op vertoon van de ledenpas, niet-leden betalen € 4,- (t/m 12 jaar € 2,-).

Genieten van de heide? Ga dan eens mee met een wandeling over het Mandefjild. De excursieleider neemt de deelnemers mee op een stevige wandeling door het gebied. Deelnemers horen de verhalen over de schaapskudde en loopt door de eeuwenoude holle weg.

Beethoven?

De eenzame dennen en berken in het open veld zijn het terrein van de geelgors. Hij voelt zich hier thuis. Wanneer je goed luistert klinkt zijn zang net als de eerste tonen van de vijfde symfonie van Beethoven. Benieuwd naar deze muzikale vogel? Met dit ezelsbruggetje gaat de aanwezigheid van dit knalgele vogeltje niet meer aan je voorbij.

Het Mandefjild heeft alles in zich voor een mooie excursie. Een absolute aanrader om lekker actief te zijn en ook nog wat nieuws te leren!