Anja (52) uit Gorredijk wint gloednieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

GORREDIJK - Anja (52) uit Gorredijk is de gelukkige winnares van een gloednieuwe BMW in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat vanavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Anja de auto won nadat zij het juiste antwoord gaf op de allerlaatste vraag in de eerste ronde.

Anja straalt als ze hoort dat er een auto in de laatste koffer zit. Ze twijfelt dan ook geen moment als ze moet kiezen tussen de auto en een plaats aan de desk in de tweede ronde. ,,Ik ga voor de auto! Ik vind het echt een te groot risico om achter de 5e desk plaats te nemen. Bovendien vind ik de auto heel mooi!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen

In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Anja won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 8401 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Sony Soundbar naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Valkenburg

Een jongedame uit Valkenburg speelde in de finale het Gouden Koffer Spel aan de desk met Linda de Mol en won 147.000 euro.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 30 september wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.